Werknemers

De Acht Uitzendgroep bestaat uit

3 werkmaatschappijen, te weten:

Acht Uitzendburo B.V.

Acht ZZP B.V.

Acht Werkt B.V handelend onder de naam Zoetermeer Werkt

Na 23 jaar succesvol geweest te zijn als uitzendbureau in een zogenoemde niche branche voor het uitzenden van vakbekwame slagers is de tijd rijp ons werkterrein uit te breiden.

 

Al een aantal jaren is het aandeel ZZP’ers groeiende op de arbeidsmarkt.

Maar als ZZP’er kom je nogal wat problemen tegen. Problemen op gebied van acquisitie, administratie, contracten en de wet-en regelgeving. Problemen waar wij je mee kunnen helpen.

Onze kennis en netwerk ontzorgen jou en geven jou de ruimte om de dingen te doen waar je goed in bent.

 

De kennis op gebied van uitzenden is ruimschoots aanwezig. Dat wij binnen de slagersbranche breed gewaardeerd en gerespecteerd zijn mag blijken uit ons klantenbestand. Vrijwel het gehele grootwinkelbedrijf in Nederland heeft vlees in de schappen liggen wat mede door onze vakkrachten geproduceerd wordt. Verder is het goed mogelijk dat het vlees dat op je bordje ligt in een restaurant ook door onze slagers is gesneden.

Al die jaren zijn we niet actief geweest in “Het Zoetermeerse”. Zo dicht bij huis en toch zo onbekend. Om deze reden hebben we een nieuw bedrijf opgericht binnen de Acht uitzendgroep dat puur gericht is op de arbeidsmarkt van Zoetermeer. Om die reden is de handelsnaam dan ook Zoetermeer Werkt. De komende maanden moet dit zich gaan ontplooien tot het uitzendbureau voor Zoetermeer met de kernwaarden: persoonlijk, betrokken en oog hebben voor de mens.

Namens het kernteam van de Acht groep

Erik Hoogink